BUKAN MILIK KITA 6IXTH SENSE FREE DOWNLOAD

Memilih lagu melalui laman web era. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Semuanya dimainkan atas permintaan anda! Pada , ERA fm telah melebarkan sayap ke Kuching dan Kota Kinabalu, dengan studio dan penyampai yang berasal dari sana. Sekiranya 40 lagu terbawah akan dikeluarkan dari carta lagu itu dan memberi laluan kepada lagu terbaru untuk dimasukkan ke dalam carta. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

Uploader: Shaktigor
Date Added: 6 June 2013
File Size: 28.95 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 14163
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

TIDAL: Listen to Bukan Milik Kita by 6ixth Sense on TIDAL

PadaERA fm telah melebarkan sayap ke Kifa dan Kota Kinabalu, dengan studio dan penyampai yang berasal dari sana. Sekiranya 40 lagu terbawah akan dikeluarkan dari carta lagu itu dan memberi laluan kepada lagu terbaru untuk dimasukkan ke dalam carta.

Laman ini diubah buat kali terakhir pada Undian melalui laman web era. Laman web berkenaan menyampaikan berita dan maklumat mengenai perkembangan remaja dan perkembangan hiburan kepada dunia di samping membawa revolusi ke wajah radio tradisional.

Join the growing community now!

Bukit JalilKuala LumpurMalaysia. Kita Turun lagu-lagu asia iaitu Korea,Jepun, dan sebagainya. Kini ERA fm menyiarkan lagu dalam pelbagai bahasa yang hit. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

Related Files  UBCD4WIN 3.60 ISO FREE DOWNLOAD

Ruang nama Rencana Perbincangan. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Sebelum kemunculan Hot FMERA fm pernah dikritik kerana memotong bahagian tertentu di dalam lagu yang sedang disiarkan. Dalam bahasa lain Bahasa Indonesia English Sunting pautan. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Stesen radio ini menggunakan frekuensi asal stesen radio Classic Rock, yang muncul di gelombang FM Malaysia pada Februari setelah sebelum ini menjadi salah satu saluran bunyi sahaja di Astro.

Semuanya dimainkan atas permintaan anda! Stesen radio ini mempunyai jumlah bekas penyampai yang paling ramai dalam kategori stesen radio swasta. ERA fm bermula secara rasminya pada 1 Ogosselepas membuat siaran percubaan selama dua bulan, bermula pada Jun tahun yang sama.

Selebriti yang hadir ini dikira sebagai segmen “Tawan” senze hanya 30 lagu dipilih oleh selebriti yang menjemput untuk segmen ini sahaja.

Dan untuk korang, ktia ada segmen terbaru iaitu Prof Achey dan Cerita Viral 20 Saat yang dijamin akan buat korang pecah perut pada setiap hari.

Stesen radio ini pernah menjadi stesen radio nombor 1 di Malaysia sehinggatetapi pada bukan milik kita 6ixth senseERA FM kembali menjadi stesen radio nombor 1 di Malaysia dengan hampir 5 juta pendengar. Stesen radio ini menggunakan cogan kata “Muzik Hit Terbaik”.

Related Files  ZARDONIC METAL UP YOUR BASS FREE DOWNLOAD

Era Sinar Gegar Zayan. Kita Turun lagu-lagu asia iaitu Korea, Jepun dan sebagainya.

Bukan Milik Kita

Bagaimanapun, ia tidak lagi berlaku selepas ERA fm mengambil keputusan untuk menyiarkan hanya lagu sahaja pada waktu tengah malam. Lagu pertama yang diputarkan ialah dari Zainal Abidin iaitu ” Hijau “. Diambil daripada ” https: Astro All Asia Networks aense. Memilih lagu melalui laman web era. Stesen radio ini adalah stesen radio swasta pertama bersiaran dalam Bahasa Melayudan juga stesen radio pertama yang menggunakan teknologi digital sepenuhnya.